Maripa Oy

www.maripa.fi 
www.matto.fi
Ylhäisten Sisustustehdas
Ylhäistentie, 24130 SALO

Liikevaihto:  2 M€
Henkilöstö:   12 
Yrityuksen toiminnan kuvaus:

Maripa Oy on kotimainen mattojen maahantuonti yritys. Maripa Oy toimii tukkuna jälleenmyyjille. Valmistamme myös mittojen mukaan tehtäviä mattoja sisustussuunnittelijoille. Maripa Oy:lla on kuluttaja-asiakkaille pääasiassa suunnattu MATTO.fi verkkokauppa ja myymälä Vantaan Viisarissa.

Yrityksen kehittämistarve:
B to B liiketoiminnan sähköistäminen ja kehittäminen. Uuden b to b sivuston kehittäminen ja sähköisten markkinointi- ja kontaktikanavien hyödyntäminen.

Työntekijän varsinainen toimenkuva ja rooli työyhteisössä:
Tulevan työntekijän toimenkuvana on ruokkia ja antaa lihasta nykyiselle sähköiselle b to b luurangolle. Toimia verkkoliiketoiminnanjohtajan apuaivoina ja -käsinä pääosin yritys- / jälleenmyynti puolella. Varsinainen työ on hyvin pitkälle markkinointia, mutta osittain myös myyntiä. Toimenkuvassasi osallistut osittain myös MATTO.fi:n markkinoinnin suunnitteluun. Lopullinen työnkuva mukautuu harjoittelijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Työntekijän muita mahdollisia toimenkuvia/tehtäviä:
Kaikki yrityksen muut tehtävät.

Esimerkkejä arjen työtehtävistä:
Arjessa työntekijä tehtäviin kuuluvat b to b puolen markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista. Verkkosivujen päivitystä ja ylläpitoa. Jälleenmyyjien ryhmittelyä sähköpostilistoilla ja alennusryhmissä. Mahdollisesti tuotekuvausta ja -kuvausten tekemistä.

Tavoitteet harjoittelun aikana:
Harjoittelun tärkein tavoite on antaa työntekijälle mahdollisuus näyttää kyntensä. Käytännön tasolla tavoitteena on oppia hyödyntämään sähköisiä markkinointikanavia ja kuinka sähköinen kaupankäynti tapahtuu b-to-b maailmassa. WordPress (Woocommercen) julkaisujärjestelmän käytön oppiminen.

Työntekijältä toivotut tiedot ja taidot:
Työkokemus:
* Kokemus b to b-myynnistä ja markkinoinnista suotavaa.

Koulutus:
* Mielellään kaupallinen

Kielitaito & ATK taidot:
* Suomi / Englanti. Harjoittelussasi kirjoitat paljon, joten kirjallinen ilmaisu tärkeää.
* Mielellään hyvät ATK taidot. Työskentelet todennäköisesti tietokoneella päivittäin. WordPress osaaminen ja uusien ohjelmien oppiminen plussaa

Persoona:
* Persoonana olet avoin ja suhtaudut työhösi uteliaisuudella. Uskallat yrittää ja uskallat epäonnistua. Opit epäonnistumisista, että et toista niitä kovin monesti. Tartut asioihin aktiivisesti ja haluat kehittää myös omaa osaamistasi. Siedät asioiden keskeneräisyyttä ja pystyt tarvittaessa pitämään useamman pallon ilmassa yhtä aikaa.