Piiroinen Oy

2016_PiiroinenOY-logowww.piiroinen.com
Tehdaskatu 28, 24100 SALO

Yrityksen toiminnan kuvaus:
– Valmistaa, myy ja markkinoi kalusteita
– Tekee alihankintana mm. pintakäsittelyä
– Liikevaihto: 5,4 M€
– Henkilöstömäärä: n. 50
– Seppo Korhonen, 040 – 74 66 779, [email protected]

PIIROINEN on suomalainen vuonna 1949 perustettu perheyritys. Toimimme neljällä toisiaan tukevalla liiketoiminta-alueella, näitä ovat: metallin pintakäsittelyt, metallikomponenttien tuotekehitys ja valmistus, muotopuristaminen ja verhoilupalvelut sekä julkitilakalusteiden suunnittelu, valmistus, myynti ja markkinointi. Tehtaamme ja pääkonttorimme ovat Suomessa, Salossa. Tehtaillamme on tuotantopinta-alaa kaikkiaan 16 000 m2 ja työllistämme noin 130 henkilöä.

Neljän toisiaan tukevan toimialan ansiosta osaamisemme on monipuolista. Materiaali-, tuotekehitys- ja valmistusosaamisemme takaavat, että asiakkaamme voivat aina luottaa meidän tarjoavan kilpailukykyisiä ratkaisuja. Asiakkaidemme niin toivoessa voimme tarjota koko arvoketjun hallinnan aina tuotteen suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen. Laajan ja monia eri toimialoja ja kansallisuuksia edustavan asiakaskuntamme ansiosta saamme myös itse runsaasti tuoreita näkemyksiä suoraan asiakaspinnasta ja hyödynnämme saamiamme tietoja oman toimintamme jatkuvassa kehittämisessä.

Julkitilakalusteissa mallistojamme ovat PIIROINEN designkalusteet sekä edullisemman hintaluokan TM-Kaluste -mallisto. Irtokalusteiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat auditoriotuolit ja -pöydät sekä suurten sisäurheiluareenoiden katsomotuolit. Merkittävin tuorein referenssimme katsomotuolien osalta on 12 000 istuimen toimittaminen Sotsin Olympialaisten pääjäähalliin, Bolshoi Areenalle.

Yrityksen kehittämistarve:
– Hankintatoimen ja logistiikan kehittäminen

Työntekijän toimenkuva ja rooli työyhteisössä:
– Ostajan ja ulkoisen logistiikan järjestelijän työt.
– Tarkoituksena on pätevöityä korvaamaan eläkkeelle jäävät henkilöt joilla on tehtävänään näitä töitä muiden tehtävien ohessa.
– Työhön liittyy oleellisesti projektihankinnat ja toimittajien kilpailuttaminen kotimaassa ja ulkomailla (englannin taito vaaditaan).
– Henkilö vastaa sekä kaluste-, että pintakäsittelyosastojen materiaalihankinnoista ja kuljetusjärjestelyistä.

Tavoitteet harjoittelun aikana:
Oppia
1. kalusteosaston ostoon, ulkoisen logistiikan hoitamiseen ja myynnin tuen/tilausten kirjaamiseen liittyvät tehtävät ja järjestelmät.
2. pintakäsittelyosaston kemikaalihankintoihin liittyvät tehtävät ja järjestelmät
3. Piiroinen –yhtiöiden YK-ostoihin liittyvät tehtävät

Miten arvioidaan työntekijän onnistuminen:
– Ym. töiden osaaminen pääosin koulutusjakson päättyessä on onnistumisen merkki. Pitää kyetä jatkamaan eläkkeelle jäävien henkilöiden töitä näiltä osin.

Työntekijältä toivotut tiedot ja taidot:
Työkokemus:
– Sopiva yllä mainittuihin tehtäviin.

Koulutus:
– Voi olla tekninen tai kaupallinen tai sopiva käytännön kokemus

Kielitaito & ATK taidot:
– Englanti suullinen ja kirjallinen. Normaalit toimistotöissä tarpeelliset ATK –taidot

Persoona:
– Asiaan tarttuva ja vastuuntuntoinen