Laihon Sähkö Oy

Laihon Sähkö Oy / Laiho Group Oy

web:  www.laihonsahko.fi, ja  www.laihogroup.fi

Myllyojankatu 15, 24100 Salo

Liikevaihto: 2 m€  /  17 m€
Henkilöstömäärä:    15  /  85
Omistus

Yrityksen toiminnan kuvaus
Yritys tuottaa sähköasennuspalveluita yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille. Yritys toimii Etelä-Suomessa Helsingin, Turun ja Salon talousalueilla.
Laihon Sähkö Oy on perustettu 1959. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Salo, ja pääasiallinen toimiala Sähkötyöt. Yhtiön muut toimialat ovat atk-kalusteetit-asennussähköliikevalomainokset.

Laiho Group Helsinki on perustettu vuonna 1993. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Sähkötyöt. Yhtiö on maahantuoja. Viralliselta nimeltään yhtiö on Laiho Group Oy.

Yrityksen kehittämistarve:
Etsimme taloushallinnin osaajaa eläköityvän henkilön tilalle Salon toimipisteeseen. Henkilö toimii yhdessä konsernin taloushallinnon tiimin kanssa, joka käsittää kolme henkilöä.

Työntekijän varsinainen toimenkuva ja rooli työyhteisössä:
Osto- ja myyntireskontran hoito, laskutus, laskujen maksatus, raportointi, kirjanpidon esivalmistelu, HR tehtävät. Henkilö on vastuussa yrityksen taloushallinnosta.

Työntekijän muita mahdollisia toimenkuvia/tehtäviä:
Muita yleisiä toimistotöitä

Esimerkkejä arjen työtehtävistä:

Tavoitteet harjoittelun aikana:
Lähtökohtana on, että henkilöllä on taloushallinnon koulutus ja perusosaaminen, kokemusta vastaavista tehtävistä. Nykyinen taloushallinnon henkilö perehdyttää yrityksen järjestelmiin ja toimitatapoihin harjoittelujakson aikana.

Työntekijältä toivotut tiedot ja taidot:

Työkokemus: Kokemusta omatoimisesta tehtäien hoidosta taloushallinnossa.

Koulutus: Kaupallisen alan (alempi tai ylempi) tutkinto.

Kielitaito & ATK taidot: Suomi ja Englannin perustaidot (osa atk-ohjelmista engalniin kielisiä). Hyvä Office-ohjelmistojen osaaminen. Yrityksen käytössä olevaan ERP-ohjelmistoon koulutetaan.

Persoona: Tarkka ja huolellinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, työskentelee tiimissä ja ottaa vastuun hänelle annetuista työtehtävistä. Haluaa kehittää omaa toimenkuvaansa ja ylläpitää osaamistaan. Sosiaalinen luonne, joka tulee toimeen erilaisten persoonien kanssa.