Maplet 18-2 räätälöijä

www.maplet.fi  

Liikevaihto: (Softa-alan StartUp)
Henkilöstömäärä: 8

Maplet on uuden sukupolven ratkaisu kenttämyynnin ja kenttätyön helpottamiseen sekä paikkatiedon hyödyntämiseen. Haluamme luoda iloa, rytmiä ja innostusta työpäiviin intuitiivisilla ja helppokäyttöisillä ratkaisuillamme. Ratkaisumme on tehty erityisen ihmisläheisiksi ja samalla huomioitu monimutkainen tieto. Yhdistämme ajan, paikan ja ihmiset huippumodernin teknologiamme avulla.

Etsimme nyt myynnin tukihenkilöä modernin myynti -ja markkinointimallin luomiseen BtoB kontekstissa. Henkilöstömme on pääosin Turussa, mutta työtä voi tehdä joustavasti myös muualta.

Yrityksen kehittämistarve:
– Erittäin sujuvan käyttöönotto, tuotanto & asiakaspalveluprosessin luominen Mapletille.

Varsinainen toimenkuvasi ja roolisi työyhteisössä:

Tuotannon pääasiantuntija. Toteutat Mapletin erittäin monimuotoisella ja pitkälle kehitetyllä Admin -työkalulla asiakkaillemme visuaalisia asiakkuudenhallinnan ja kenttätyön organisoinnin ohjelmistoja. Työ ei vaadi vaadi ohjelmointiosaamista, vaikka kevyestä ohjelmisto-osaamisesta on selkeää hyötyä. Toimit jatkuvassa yhteistyössä asiakaskoordinaattorimme, freelancer -tuotantotiimimme, ohjelmoijiemme sekä myyntimme kanssa.

Työtä tehdään pääasiassa kotitoimistosta ja työ ei paikkariippuvaista. Jatkossa myös yhteinen toimisto esim. Turun seudulla on mahdollinen.

Työntekijän muita mahdollisia toimenkuvia / tehtäviä:

Kasvavassa yrityksessä erilaisia työtehtäviä löytyy tarvittaessa. Kasvat kokoajan enemmän sisälle eri asiakkaidemme prosesseihin ja tarpeisiin sekä teknisiin mahdollisuuksiin palvella heitä. Osallistut aktiivisesti myös tuotantomme kehittämiseen ja olet mukana myös tuotekehityksemme määrittelyissä.

Esimerkkejä arjen työtehtävistä:

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaisten visuaalisten esitysten, kenttien ja näkymien, mobiilinäkymien, rajausratkaisujen, raporttien, rajapintojen ja logiikkojen toteutus. Meillä on valmiit tuotteistukset, mallit ja ohjeistukset, joita hyödynnetään.

Tavoitteet harjoittelun aikana:
Saada nopeasti jo harjoittelun aikana sujuva tuotantotyö käyntiin ja ymmärtää asiakkaidemme ongelmat perustasolla.

Työntekijältä toivotut tiedot ja taidot:

Työkokemus:
– Tietty tekninen valmius tärkeää. Mikäli ymmärrystä yritysten tarpeista, se plussaa.
– Ymmärrys ohjelmistoista sekä yritysmaailman toiminnasta myös selkeä etu

Koulutus:

Kielitaito & ATK taidot: 

Persoona:
Tärkeintä on innostus ohjelmistoihin ja tekninen valmius. Visuaalisista taidoista on hyötyä, mutta ei välttämätöntä. Tämän lisäksi työssä vaaditaan systemaattisuutta ja tarkkuutta sekä itsenäisiä työskentelytaitoja.

Mitä saat?
– Työn erittäin mielenkiintoisen tuotteen parissa mahdollisuuden olla mukana kasvavassa start-up yrityksessä
– Inspiroivan työyhteisön tuen ja kentän luoda uutta
– Mahdollisuuden kasvaa vastuissa ja haasteellisuudessa sekä oppia hyvin paljon
– mahdollisuuden uusiin työtehtäviin ja merkittäviinkin roolimuutoksiin kasvavassa yrityksessä