{"id":952,"date":"2015-08-24T22:43:50","date_gmt":"2015-08-24T20:43:50","guid":{"rendered":"http:\/\/yrityskatsastus.fi\/?page_id=952"},"modified":"2016-05-05T09:19:50","modified_gmt":"2016-05-05T07:19:50","slug":"forby-cafe-oy","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/yrityskatsastus.fi\/koulutus\/keko-salo-2015\/forby-cafe-oy\/","title":{"rendered":"F\u00f6rby Caf\u00e9 Oy"},"content":{"rendered":"

Yrityksen toiminnan kuvaus:<\/strong>
\n– Kahvila ravintola, jolla paikkakunnan parhaiden Pizzojen lis\u00e4ksi pient\u00e4 purtavaa sek\u00e4 catering- ja tapahtumapalvelut.
\n– Yhteisty\u00f6ss\u00e4 alueen muiden yritysten kanssa verkostoituen tarjoaa my\u00f6s majoitus ja muuta ohjelma palvelua.
\nLiikevaihto: 150.000 \u20ac
\nHenkil\u00f6st\u00f6: 3
\nS\u00e4rkisalontie 1350<\/a>, 25640 F\u00f6rby<\/p>\n

Yrityksen kehitt\u00e4mistarve:<\/strong>
\nYritt\u00e4j\u00e4 on ty\u00f6llistynyt perustetun yhti\u00f6n kautta, mutta Nataliya Granlundilla on heikko suomen kielen hallinta ja n\u00e4in tarvitsee tuekseen ravintola- ja ohjelmap\u00e4\u00e4llik\u00f6n. S\u00e4rkisalon alueella on tarjota saaristo, kaunis luonto, kalastusmahdollisuudet ja laajat harrastusmahdollisuudet, jotka toisivat kes\u00e4sesongin j\u00e4lkeen hyvin tarpeellisia asiakkuuksia.<\/p>\n

Yhti\u00f6n kehitys liittyy siis yritysmarkkinointiin asiakas- ja tyky-p\u00e4iviin liittyen. Kehityksess\u00e4 paketoidaan ja markkinoidaan koko oma palvelutarjonta ja t\u00e4ydennet\u00e4\u00e4n alueen muiden palvelutarjoajien kanssa ja n\u00e4in saadaan ainutlaatuisia el\u00e4myksi\u00e4 niin Lounaissuomalaisille, p\u00e4\u00e4kaupunkiseudun kuin ulkomaalaisille yrityksille. Kehityksess\u00e4 on t\u00e4rke\u00e4\u00e4 palkata henkil\u00f6 joka sitoutuu ymp\u00e4rivuotisesti yhti\u00f6n kehitt\u00e4miseen ja palveluiden tuottamiseen. Hyv\u00e4n\u00e4 taustana t\u00e4llaiselle henkil\u00f6lle olisi ravintola-alan ja tai matkailualan koulutus ja kokemus.<\/p>\n

Ty\u00f6ntekij\u00e4n toimenkuva ja rooli ty\u00f6yhteis\u00f6ss\u00e4:<\/strong>
\n– Ravintolatoiminnan kehitys, tapahtumien kehitt\u00e4minen, j\u00e4rjest\u00e4minen sek\u00e4 verkoston ja verkostomarkkinoinnin kehitys.
\n– Avainhenkil\u00f6 sek\u00e4 anniskeluoikeuksien haltija.<\/p>\n

Tavoitteet harjoittelun aikana:<\/strong>
\n– Konseptoida ja kehitt\u00e4\u00e4 palvelukokonaisuudet ja niiden markkinointi. Samalla operatiiviseen toimintaan p\u00e4ivitt\u00e4in osallistuminen.<\/p>\n

Miten arvioidaan ty\u00f6ntekij\u00e4n onnistuminen:<\/strong>
\n– Uusien palveluiden syntyminen, asiakastilaisuuksien m\u00e4\u00e4r\u00e4 ja yhteisty\u00f6kumppanien kanssa suoritetut markkinointitoimenpiteiden l\u00e4pivienti ja luonnollisesti liikevaihdon kasvu.<\/p>\n

Ty\u00f6ntekij\u00e4lt\u00e4 toivotut tiedot ja taidot:<\/strong>
\nTy\u00f6kokemus: \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0ravintola-alan kokemus, matkailualan kokemus, myyntikokemus, yritt\u00e4jyys
\nKoulutus: \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 ravintola, matkailu, myynti
\nKielitaito & ATK taidot: \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0suomi, ruotsi, englanti
\nPersoona: \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0 \u00a0avoin, aktiivinen, verkostoituva, asiakasl\u00e4ht\u00f6inen<\/p>\n

 <\/p>\n